VERSLAAFD

Toen ik vorig jaar hoorde dat ik mocht verhuizen heb ik heel veel geld gespaard. Ik begon met elke maand €100 te pinnen en in de spaarpot te doen. Dat ging best goed, maar niet snel genoeg. Ik wist dat mijn volgende huis sowieso kleiner zou zijn dan het huis waar ik toen in woonde. Dus al die meubeltjes die ik niet meer kon meenemen wilde ik verkopen via Marktplaats. Ik hoorde van een vriendin over Snuffelhoek, dat werkt het zelfde als marktplaats alleen gaat het veel sneller.

Het is een besloten Facebook groep: je post de foto van het gene wat je wil verkopen, het bedrag wat je ervoor wilt hebben, de wijk waar je woont en een klein stukje tekst. Het eerste wat ik verkocht was mijn oude salontafel, nou ik stond versteld wat een aanbiedingen ik kreeg! 13

Binnen een dag had ik mijn salontafel voor €110 verkocht, ze wilden het dezelfde dag nog ophalen! Ik had meteen een nieuwe verslaving erbij! Ik wilde toch met een schone lei beginnen in mijn nieuwe huis, dus alles wat ik kon bedenken wilde ik verkopen. Mijn eettafel, mijn stoelen, mijn poef, mijn gordijnen, mijn lampen, mijn kleed, mijn PAX kasten, mijn bed met nachtkastjes.. Binnen een week had ik meer €800 verdiend! ik werd verslaafd aan geld verdienen, toen ik leefde in een leeg huis zonder meubels raakte ik lichtelijk in paniek. Hoe kan ik nu mijn geld verdienen? Tijdens een avondje piekeren ben ik zelfs terecht gekomen op Nederlandsegokkasten.com heb daar een snelle €25 verdiend. Bah niets voor mij, ik besloot ik verder te gaan op het verkopen van de kleine spulletjes. Mijn bestek voor vijf euro. Zelfs mijn hartjesverzameling voor € 2,50. Mijn kleding hangers 10 stuks voor drie euro. Kan het iedereen aanraden! Verkoop je ouwe shit op Snuffelhoek!

Maar ik wist echt niet zeker of ik het aan kon om de kleertjes van mijn zoontje te verkopen op Snuffelhoek? Het zijn allemaal hele mooie stoere kleren, dus ik wist dat het goed ging verkopen. Ik kan mezelf al best wel een professionele snuffelhoek-verkoper noemen, ik wist 100% zeker dat ik daar flink geld mee kon verdienen. Maar kon ik het emotioneel aan? Ik twijfelde heel erg. Ik kon het ook niet bespreken met mijn moeder, want zij is nog een grotere horder dan ik. Dus ik heb het gewoon gedaan, zonder er teveel bijna te denken… ik ben begonnen met alle broekjes, 15 broekjes voor €10,-. Daarna alle truitjes, 15 truitjes voor €10.. En zo verder… Ik heb veel verkocht en ongeveer €200,- verdiend… Maar met zoveel tranen!! Het was emotioneel zwaar, maar mijn schuur is nu wel echt opgeruimd! Ik moet eerlijk zijn, er zit nu wel een kleine barst in me hart. Mijn zoontje is nog geen twee jaar, als ik al zijn kleding moet bewaren tot zijn 18e jaar en ik niet eens meer ademhalen in mijn eigen huis. Om de pijn te verlichten heb het even uitgerekend, per jaar €200 verdienen aan zijn kleding tot zijn 18e is €3.600!! Dus hoera Snuffelhoek Lelystad!!